Hvad siger vores kunder?

 

"Conlan er skandinavisk design og kvalitet," Tor Tenden, ID-kort A/S. 

 

"En virksomhed der sætter kunden i centrum, vægter de personlige relationer højt samt sætter service og teknisk support i højsædet," Poul-Erik Bjørn, Plusporte.

 

"Conlan er ikke kun en producent af professionel adgangskontrol. Conlan er også en virksomhed med en fantastisk viden om sine produkter, har et højt serviceniveau og venlige medarbejdere. Jeg er ny installatør og har ikke beskæftiget mig meget med adgangskontrol før, så derfor et det rigtig fedt, med en producent som står klar til at hjælpe," Dennis Dalgaard Andersen.

 

"Conlan er dygtige til at pakke kvalitet ind i godt design," Henrik Bauer, Århus Kommune.

 

 "Conlan er overraskende enkel! Simpelt udstyr uden stor teknisk overhead som er let at montere og simpelthen fungerer," Carsten Wulff, Elektro Eckstein GmbH.

 

 "Vi mener, at Conlan er et „småt, men godt“ selskab med interessante produkter inden for adgangskontrol," Ralf Eilebrecht, Eilebrecht Sicherheitstechnik.

 

 "For mig er Conlan et innovativt selskab, som dog ikke har tabt sin beskedne optræden i de sidste år, altid står klar til at hjælpe kunderne og leverer meget kreative og pålidelige produkter uden dikkedarer. Det vil jeg sige tak for og håber, at I bliver ved med det i fremtiden," Rolf Kade.

 

"Conlan er god til at interface med/til andre(s) produkter," Ulrik Dalsgaard, Kjærgaard.

 

Øvrige kunder og partnere